Koncertna komedija Mala terasa danes premierno v Portorožu

Drevi ob 21. uri bodo v Bungalowu na portoroški plaži odprli novo prizorišče s koncertno komedijo Mala terasa, v kateri prepeva Eva Boto, spremlja jo bend pod taktirko Tomija Purića, igrata pa prekaljena igralca Gorka Berden in Jaša Jamnik, ki je tudi predstavo režiral.

Eva Boto Foto: Tomaž Primožic/FPA
Eva Boto Foto: Tomaž Primožic/FPA

PORTOROŽ > Primorski glasbenik Tomi Purić, izvrsten tolkalec in bobnar, po sodelovanju na MMS-u, kjer je bil tako v programskem odboru kakor vodja festivalskega benda, ne počiva. Pravzaprav ni počival med karanteno, ko je pod okriljem Špas teatra sodeloval pri pripravi nove predstave, že kar novega žanra, ki zaznamuje Malo teraso.

Tomi Purić

“Med karanteno nismo bili na miru in smo pod taktirko Špas teatra sodelovali pri ustvarjanju novega žanra - koncertne komedije. V glavni igralski vlogi sta stara znanca igralskih odrov, Gorka Berden in Jaša Jamnik, tekste je spisal odličen pisatelj Kamenko Kesar,” pravi Purić. Odzivi na doslejšnje ponovitve, pove, so bili odlični, zato se veseli, da lahko Malo teraso odigrajo in odpojejo tudi pred domačim občinstvom.

Jaša jamnik (foto: Andraž Gombač9

Na vprašanje, kako je pravzaprav celota videti, pa odgovarja: “Štirje daljši skeči, glasba prej, vmes in potem, zanjo pa poskrbimo band v živo z Evo Boto v glavni vlogi.” Skupaj več kot dve uri glasbe in smeha.


Najbolj brano