Natalie Portman v režiserski in dvojni igralski vlogi

Oskarjevka Natalie Portman bo prevzela režijo biografskega filma o dvojčicah kolumnistkah, ki sta kolumne pisali pod psevdonimoma Abigail Van Buren in Ann Landers. V filmu, ki še nima naslova, pa bo izraelsko-ameriška igralka nastopila tudi v dvojni igralski vlogi, je poročala filmska revija Variety.

Oskarjevka Natalie Portman bo prevzela režijo biografskega filma 
o dvojčicah kolumnistkah, ki sta kolumne pisali pod psevdonimoma Abigail Van Buren in Ann Landers. Foto: Vir: WIkipedia
Oskarjevka Natalie Portman bo prevzela režijo biografskega filma o dvojčicah kolumnistkah, ki sta kolumne pisali pod psevdonimoma Abigail Van Buren in Ann Landers. Foto: Vir: WIkipedia

LOS ANGELES > Sestri s pravim priimkom Friedman sta bili rojeni leta 1918. Prva, ki je pisala pod psevdonimom Abigail Van Buren, je leta 1956 začela pisati kolumno Dear Abby, njena sestra pa je leta 1955 prevzela pisanje kolumne Ask Ann Landers.

Njune kolumne so v ZDA brali milijoni. Obe sta bili znani po svojem iskrenem slogu, med njima pa je ves čas vladalo rivalstvo v tekmi za bralce.

Natalie Portman, ki bo v filmu upodobila dvojčici, je leta 2015 na filmskem festivalu v Cannesu predstavila svoj režijski prvenec A Tale of Love and Darkness, v katerem je tudi zaigrala.

Igralko, ki je leta 2011 prejela oskarja za glavno vlogo v filmu Črni labod, je sicer trenutno mogoče videti v glasbeni drami Vox Lux, v kateri je zaigral tudi Jude Law.


Najbolj brano