Michael Keaton bo morda ponovno oblekel Batmanov kostum

Michael Keaton, ki je v vlogi Batmana nazadnje zaigral v filmu Batmanova vrnitev Tima Burtona iz leta 1992, bo morda ponovno oblekel Batmanov kostum in ob Ezri Millerju zaigral v filmu The Flash. Režijo bo prevzel argentinski režiser Andy Muschietti, piše spletni portal The Guardian.

Michael Keaton, ki je v vlogi Batmana nazadnje zaigral v filmu 
Batmanova vrnitev Tima Burtona iz leta 1992, bo morda ponovno 
oblekel Batmanov kostum.
Michael Keaton, ki je v vlogi Batmana nazadnje zaigral v filmu Batmanova vrnitev Tima Burtona iz leta 1992, bo morda ponovno oblekel Batmanov kostum. 

LOS ANGELES Po pisanju spletnega portala The Wrap se igralec začenja z Detective Comics dogovarjati, da bi ponovno prevzel vlogo, ki jo je nazadnje odigral leta 1992 v filmu Batmanova vrnitev. Kako velika bi bila Keatonova vloga v filmu The Flash z Ezro Millerjem v naslovni vlogi, še ni znano. Stripovski junak Flash, ki ga je odigral Miller, se je sicer, preden se je pojavil v filmu Liga pravičnih, najprej pojavil v filmu Batman proti Supermanu: Zora pravice.

Muschietti je režijo prevzel potem, ko je leta 2016 od projekta odstopil Rick Famuyiwa. Zgodba bo popolnoma ignorirala filma o Batmanu, ki ju je režiral Joel Schumacher, in se bo vrnila k filmu Batmanova vrnitev. Temeljila bo na stripu iz leta 2011 z naslovom Flashpoint, kjer Flash potuje nazaj v času, da reši svojo mater.


Najbolj brano