Donald Glover in Phoebe Waller-Bridge bosta nova gospod in gospa Smith

Amazon Prime za prihodnje leto pripravlja serijo po filmu Gospod in gospa Smith iz leta 2005, v katerem sta zaigrala in se tudi zaljubila danes nekdanja zakonca Brad Pitt in Angelina Jolie, poroča britanski BBC. Po napovedih bosta v seriji glavni vlogi prevzela Phoebe Waller-Bridge in Donald Glover.

Po napovedih bosta v seriji glavni vlogi prevzela Phoebe Waller-Bridge in Donald Glover.
Po napovedih bosta v seriji glavni vlogi prevzela Phoebe Waller-Bridge in Donald Glover. 

WASHINGTON > V filmu iz leta 2005 sta v ospredju John (Brad Pitt) in Jane Smith (Angelina Jolie), zakonca iz predmestja, ki živita na videz precej dolgočasno življenje. "Toda vsak od njiju ima veliko skrivnost: gospod in gospa Smith sta v resnici dobro plačana in izjemno učinkovita profesionalna morilca, ki delata za konkurenčni agenciji. Gospod in gospa Smith odkrijeta novo iskro v svojem življenju, ko ju najamejo, da se znebita drug drugega. Takrat se začne prava zabava," je vsebina povzeta na strani Koloseja.

Vodja studiev Amazon Jennifer Salke je po pisanju BBC presodila, da sta Phoebe Waller-Bridge in Donald Glover, ki bosta tudi izvršna producenta serije o gospodu in gospe Smith, sanjski igralski par. Igralca se uvrščata med najbolj talentirane performerje in ustvarjalce na svetu. "Za nas je to, da dve takšni sili narave sodelujeta v kreativni ekipi, resnično sanjsko, kar bo tudi za globalno občinstvo," je še menila.

Phoebe Waller-Bridge slovi po svojem delu pri seriji BBC Three Fleabag, Glover pa s svojo televizijsko komično dramo Atlanta, sicer pa je prejemnik več glasbenih nagrad pod ustvarjalnim imenom Childish Gambino.

Film Gospod in gospa Smith je sicer ob premieri dočakal mešane odzive. Medtem, ko so v Washington Postu zapisali, da gre za vznemirljiv film, poln zvijač, ga je filmski kritik San Francisco Chroniclea Mick LaSalle označil za bleščeč, a grozen izdelek, še navaja BBC.


Najbolj brano