Daretu sta se pridružila Tulio in Coto

Te dni je zaplula med radijske valove tudi nova skladba Dareta Kauriča, ki ga občinstvo pozna tako iz veseljaških Kingstonov kot iz punkerske Zablujene generacije.

PRIMORSKA > Njegovi novi pesmi Če me ljubiš je besedilo prispeval Rok Lunaček. Za glasbo in aranžma pa je poskrbel Dare, ki si je tokrat za izziv izbral bolj bluesy soul pristop.

Pesem virtuozno popestrita tudi gostujoča kitara in glas iz Kopra in s Škofij. Lastnik prve je legendarni Zdenko Cotić - Coto, drugega pa nič manj legendarni Tulio Furlanič. Končno podobo je pesmi priskrbel še en legendarni - producent Iztok Turk.

“Svečano izjavljam, da sem z veseljem pristopil k temu projektu, pa še do kraja sem moral stisniti, da sem zapel najvišje tone. Daretu pa hvala za povabilo,” je o glasbenem druženju s kolegi povedal Tulio Furlanič. Coto pa: “Dare ima motor. Ne, on JE motor. Stalno je v pogonu, ustvarja, nastopa in tudi povezuje. Veliko se srečujeva na raznih odrih, kjer igrava vsak v svoji skupini, in potem se seveda tudi kaj zmeniva. Sodelovala sva že na moji plošči in sedaj sem z velikim veseljem zaigral na tem komadu. In sedaj je potrebno tej pesmi zaželeti: Vse najboljše!”


Najbolj brano