Billie Eilish predstavila skladbo za bondiado No Time To Die

Opolnoči je bila premierno predstavljena skladba No Time To Die, ki jo je letošnja velika grammyjevka Billie Eilish ustvarila za nov film o agentu Jamesu Bondu. Melanholična balada ima na youtubeu že več kot 3,2 milijona ogledov, 18-letna glasbenica pa jo bo premierno zapela v torek na podelitvi britov.

Opolnoči je bila premierno predstavljena skladba No Time To Die, 
ki jo je letošnja velika grammyjevka Billie Eilish ustvarila za nov 
film o agentu Jamesu Bondu.  Foto: Lars Crommelinck Photography
Opolnoči je bila premierno predstavljena skladba No Time To Die, ki jo je letošnja velika grammyjevka Billie Eilish ustvarila za nov film o agentu Jamesu Bondu.  Foto: Lars Crommelinck Photography

LOS ANGELES > Že 25. del iz slovite franšize o tajnemu agentu 007 je režiral Cary Fukunaga, v kina po svetu pa prihaja aprila. V vlogi Jamesa Bonda bo domnevno še zadnjič zaigral britanski igralec Daniel Craig, njegovega glavnega nasprotnika pa bo igral Rami Malek.

Producenti so sredi januarja razkrili, da bo nosilno skladbo nove bondiade zapela Billie Eilish, ki je slaba dva tedna po tem razkritju slavila na 62. podelitvi grammyjev. Ikonoklastka popa, kot jo označujejo, je tako postala najmlajša glasbenica in prva izvajalka, ki je pobrala nagrade v štirih glavnih kategorijah - album leta (When We All Fall Asleep, Where Do We Go?), posnetek leta in pesem leta (Bad Guy) ter nagrado za najboljšega mladega glasbenika, slavila pa je še za najboljši pop album. Ustvarjalci se nadejajo, da bo glasbenica k ogledu filma pritegnila tudi mlajše občinstvo.

Na torkovi podelitvi britov bo Billie Eilish skladbo prvič zapela tudi v živo, poleg skladatelja Hansa Zimmerja pa jo bosta spremljala še soavtor glasbe Johnny Marr, znan tudi kot član skupine The Smiths, ter glasbeničin brat in soustvarjalec besedila Finneas O'Connell, je navedeno na pevkini facebook strani.


Najbolj brano