Zagorelo v ankaranski trgovini

Včeraj okoli 22.30 je zagorelo v trgovini v Ankaranu. Gasilci so požar pogasili, kriminalisti pa ugotavljajo vzrok požara.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Včeraj okoli 11. ure se je na gradbišču pri naselju Beka zgodila delovna nesreča. Prevrnil se je delovni stroj, ki ga je upravljal 51-letni moški iz Nove Gorice. Moški se je v nesreči laže poškodoval.

Vlom v gostilno na Črnem Kalu

Ponoči je nekdo vlomil v gostilno na Črnem Kalu in iz notranjosti ukradel gotovino. Lastnika je oškodoval za 400 evrov.

Zadet za volanom

Včeraj ob 14.30 so kozinski policisti ustavili 32-letnega voznika osebnega voznika, ki je odklonil strokovni pregled na mamila. Ker je bil pozitiven na hitri test za ugotavljanje simptomov vožnje pod vplivom mamil, so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Sledi mu tudi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Policiste poklical iz izolske urgence

Iz urgence v izolski bolnišnici so včeraj nekaj minut po 22. uri policisti prejeli klic 61-letnega moškega, ki jim je povedal, da je bil pri Nožedu samoudeležen v prometni nesreči. Policisti so ugotovili, da je moški pri odcepu za Nožed padel z motorjem in se pri tem hudo poškodoval. Alkotest je pokazal 0.00 mg/l. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin prometne nesreče, sledi ustrezen ukrep.

Pregloboko pogledala v kozarec

V Portorožu so policisti danes okoli 2. ure ustavili 24-letno voznico osebnega vozila, kateri je alkotest pokazal rezultat 0.69 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Prepovedali so ji nadaljnjo vožnjo in ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zoper njo bodo policisti sodniku za prekrške podali obdolžilni predlog.


Najbolj brano