Zagorelo ostrešje hleva

V vasi Jasen pri Ilirski Bistrici je včeraj okoli 19. ure zagorel objekt. Prvi podatki kažejo, da je verjetno zagorelo ostrešje hleva zaradi samovžiga sena. Gasilci so požar pogasili. Kriminalisti bodo danes opravili ogled.

Fotografija je simbolična. Foto: Andraž Gombač
Fotografija je simbolična. Foto: Andraž Gombač

PRIMORSKA > V Kortah je nekdo z dvorišča pred hišo ukradel skuter znamke gilera runner 125 ccm z registrsko številko KPJ2-08, črne barve z dodatki rumene, rdeče in na bokih rumeno rdeč znak v obliki ognja. Motor je vreden 1000 evrov. Skuter je letnik 1999 in je bil zaklenjen v krmilu in disku.

Danes okoli 4. ure je v Portorožu 22-letnik z mopedom zaradi napačne strani vožnje zapeljal na robnik in padel. Alkotest se je ustavil pri 0,71 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. 22-letnika so policisti pridržali do streznitve, sledi obdolžilni predlog.

Na območju Policijske postaje Kozina so policisti včeraj dopoldne prijeli osem državljanov Pakistana, V Kuteževem pa so popoldne prijeli državljana Alžirije. Zvečer so policisti pri Šmarju prijeli pet oseb (državljana Iraka in štiri državljane Irana). Zjutraj so v Račicah prijeli še dva državljana Egipta. Ob 19. uri so v vasi Velika Bukovica policisti opazili osebni avtomobil znamke škoda octavia combi, ljubljanskih registrskih številk, v katerega je vstopilo več oseb. Policisti so vozilo ustavili pri Kozini. Za volanom je bil 35-letni državljan Sirije, z urejenimi dokumenti v Nemčiji, poleg njega sta bila še dva državljana Sirije, ki sta prišla v Slovenijo nelegalno.


Najbolj brano