Zagorelo na balkonu

Včeraj zvečer je zagorelo na balkonu v drugem nadstropju objekta v Ilirski Bistrice. Stanovalce so evakuirali, nihče se ni poškodoval. Vzrok požara, ki so ga pogasili ob 20.30, še ni znan, nastalo pa je za približno 5000 evrov škode.

PRIMORSKA > Včeraj ob 23. uri je nekdo na portoroški plaži ukradel žensko torbico, kljub temu, da sta približno pol metra od nje sedeli oškodovanki. Obe sta stekli za storilcem, vendar je pobegnil. V torbici je bilo 50 evrov, GSM apple iphone 8+ rose gold in šminka.

Iz trgovine kradla zdravstvene pripomočke

Dopoldne je neznana ženska iz ene od prodajaln ob koprski tržnici ukradla zdravstvene pripomočke v skupni vrednosti 294 evrov. Na kraju je bilo še ugotovljeno, da se ista ženska vsak dan zadržuje na območju tržnice, kjer izvršuje različna kazniva dejanja. Policisti zbirajo obvestila, občane pa prosi, da jim čim prej sporočijo koristne informacije.

Odnesel je brusilnik

Iz ene od trgovin v Kopru je nekdo ukradel brusilnik znamke bosch, vreden 164 evrov. Prijet je bil 61-letni državljan Madžarske. Sledi kazenska ovadba.

Vozilo so ji zasegli

Včeraj ob 15.30 so policisti v Idriji ustavili 46-letno voznico avtomobila in v nadaljevanju postopka ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja za vožnjo kategorije vozila, ki ga je vozila. Idrijski policisti so ji vozilo zasegli, zoper omenjeno voznico bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Sumljiva rastlina

Ponoči so policisti na območju naselja Kojsko imeli v postopku 43-letnega moškega in mu v postopku zasegli delce posušene rastline, za katere so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo. Rastlinske delce so policisti poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo zoper omenjenega moškega uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.


Najbolj brano