Z ukradenim kolesom povzročil nesrečo

Voznica avtomobila iz okolice Kopra je včeraj dopoldne prijavila, da je pred njeno vozilo na cesti Bertoki - Prade zapeljal kolesar. Ljubljančan je povzročil nesrečo zaradi neupoštevanja pravil o prednosti, alkotest pa mu je pokazal 0,37 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. V postopku ni znal pojasniti in dokazati lastništva kolesa in je obstajal sum, da je kolo ukradeno, zato so mu ga zasegli. Izdali so mu plačilni nalog. Kasneje se je na enoti zglasil Koprčan in prijavil, da so mu ukradli gorsko kolo, rdeče barve. To je bilo kolo, ki so ga policisti zasegli v postopku. Vrnili so ga lastniku, osumljenemu pa sledi kazenska ovadba.

Fotografija je simbolična. Foto: pixabay.com
Fotografija je simbolična. Foto: pixabay.com

PRIMORSKA > Policiste so včeraj popoldne obvestili, da pred zdravstvenim domom v Kopru kriči, razgraja in grozi ženska. Policisti so ugotovili identiteto dveh državljank BiH in jima izrekli globo.

Nasilje v družini

V vasi pri Ilirski Bistrici so policisti obravnavali dolgoletno nasilje v družini. Moškemu so izrekli ukrep prepovedi približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Vozil omamljen

Sinoči so policisti v Izoli ustavili 35-letnega voznika avtomobila, ki je bil pozitiven na drogo. Odredili so mu strokovni pregled, ki ga je odklonil. Sledi mu obdolžilni predlog.

Odklonil je alkotest

Policisti so sinoči v Pradah ustavili 45-letnega voznika avtomobila, ki je odklonil alkotest. Sledi mu obdolžilni predlog.

Izginila dva mopeda, enega so kmalu našli

Nekdo je v Kopru iz službenega voznega parka ukradel dva mopeda znamke tomos, tip flexer, registrskih številk MB 5V-R8 in MB 6V-R0. Prijavitelj je povedal, da so drugega že sami našli na območju Senožeč.


Najbolj brano