Z avtom v Sočo

Novogoriške policiste so danes ponoči obvestili o prometni nesreči pri naselju Ajba v občini Kanal ob Soči. 51-letni voznik osebnega avtomobila je zapeljal z glavne ceste Ročinj-Kanal naravnost v reko Sočo. Policisti so ugotovili, da je voznik med vožnjo proti Solkanu v desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal naravnost in z vozilom prebil varnostno ograjo. Voznik ksreči ni bil poškodovan. Kasneje je prišlo na dan, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja in, da je vozil pod vplivom alkohola. Policisti mu bodo izdali plačilni nalog.

Z avtomobilom je zapeljal naravnost v reko Sočo Foto: PU Nova Gorica
Z avtomobilom je zapeljal naravnost v reko Sočo Foto: PU Nova Gorica

GORIŠKA > Policisti OKC PU Nova Gorica so včeraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena 73-letni voznik avtomobila, sicer madžarski državljan in neznani voznik belega kombija. Madžar je vozil po glavni cesti iz naselja Plave proti Solkanu. Med vožnjo mu je nasproti pripejal voznik kombija, ki je zapeljal preko neprekinjene črte na nasprotno smerno vozišče, z levim delom kombija trčil v zunanje ogledalo osebnega avtomobila in odpeljal dalje proti Plavam. Voznika še niso izsledili.

Sonce jih gotovo ne bo opeklo

Danes dopoldne so novogoriški policisti obravnavalli tatvino v gostinskem lokalu v Solkanu. Ugotovili so, da je neznanec z letnega vrta gostinskega lokala odnesel dva zložljiva sennčnika s podstavkoma in pobegnil. Oškodovancu je s tem povzročil materialno škodo za okoli 400 evrov. Okoliščine policija še preiskuje.


Najbolj brano