Voznika traktorja še iščejo

Včeraj ob 5.40 so policijo obvestili, da je na cesti od Štorij proti Senadolam prevrnjen avto. Policisti so na kraju ugotovili, da je 33-letni voznik avtomobila peljal od Senadol proti Štorjami.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Ko je pripeljal na ravninski del pred Štorjami, naj bi dohitel pred seboj vozeči traktor brez prižganih zadnjih luči. Zaradi hitrosti in nasproti vozečega vozila je, da bi preprečil trčenje, zapeljal desno izven vozišča in se prevrnil. V nesreči se je poškodoval, odpeljali so ga na pregled v izolsko bolnišnico. Voznika traktorja policisti še iščejo.

Prometna nesreča v Pivki

Včeraj ob 13.20 je Pivki 52-letni voznik tovornega vozila je pri zavijanju odvzel prednost 41-letniku, ki je pravilno peljal avtomobil. Voznik avtomobila in njegova sopotnica sta se v nesreči laže poškodovala, povzročitelju je bil izdan plačil ni nalog.

Kopačica je padla na moškega

V Padni je včeraj popoldne 67-letnik nalagal motokultivator na prikolico. Na prikolico je prislonil dve deski, po katerih je zapeljal kopačico, ki pa je zdrsnila z desk in padla nanj. Huje poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico.

Voznik začetnik vozil pijan

Včeraj ob 22. uri so v Postojni ustavili 22-letnega voznika avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,50 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Ker je voznik začetnik, so mu takoj odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Strokovni pregled je odločno odklonil

Včeraj ob 21.04 so prometni policisti v Dornberku ustavili 29-letnega voznika avtomobila in v nadaljevanju postopka ugotovili, da slednji nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako so vozniku odredili tudi tako imenovani hitri test zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil in drugih psihoaktivnih snovi.

Rezultat odrejenega hitrega testa je bil pozitiven na prepovedane amfetamine in metamfetamine, zato je bil vozniku odrejen strokovni pregled v zdravstveni ustanovi, ki pa ga je 29-letnik odločno odklonil. Prometni policisti so mu vozilo zasegli, hujšega kršitelja cestnoprometnih predpisov pa čaka še srečanje s sodnikom, saj bo zoper njega podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Vozilo so mu zasegli

Včeraj ob 15.18 so policisti v naselju Biljana ustavili 44-letnega voznika osebnega vozila in v nadaljevanju postopka ugotovili, da voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil neregistrirano vozilo, ki ni imelo urejenega obveznega zavarovanja. Policisti so mu vozilo zasegli, zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

V družini so se sprli

Včeraj v večernih urah so policisti v Novi Gorici obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnih prostorih, kjer je prišlo do spora v družini. Policisti so eni osebi zaradi odgovornosti za nasilno in drzno vedenje izdali plačilni nalog.


Najbolj brano