Voznik se je hudo poškodoval

Včeraj ob 21.42 je bila policija obveščena o prometni nesreči na glavni cesti v bližini naselja Staro selo, v kateri se je ena oseba huje poškodovala.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Ugotovljeno je bilo, da je 36-letni voznik avtomobila vozil po glavni cesti iz Robiča proti Kobaridu. Ko je med vožnjo pripeljal v nepregledni ovinek, je zapeljal izven vozišča in pri tem trčil v prometni znak. Pri tem je zadnji del avtomobila zaneslo v desno, vozilo se je večkrat prevrnilo, zatem pa obstalo približno pet metrov od roba vozišča. Med prevračanjem avtomobila je voznika, ki med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, vrglo iz vozila. Nezavesten je obležal na travniku. Kasneje so ga gasilci PGD Kobarid našli približno 25 metrov stran od vozila.

Gasilci so hudo poškodovanemu vozniku na kraju nudili prvo pomoč vse do prihoda reševalcev NMP ZD Tolmin, ki so hudo poškodovanemu vozniku nudili prvo pomoč in ga z reševalnim vozilom najprej odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, nato pa v ljubljanski klinični center.

Na kraju hude prometne nesreče so posredovali tudi bovški in prometni policisti, ki bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali ustrezen ukrep.


Najbolj brano