Voznica je trčila v plastični sod, ki je padel z manjšega tovornega avtomobila

Na regionalni cesti Most na Soči–Kozaršče je v torek zjutraj prišlo do prometne nesreče s pobegom. Voznica je trčila v plastični sod, ki je tik pred njen avtomobil padel z manjšega tovornega avtomobila. Voznika slednjega in morebitne očividce nesreče policisti pozivajo, da se jim oglasijo.

 Foto: STA
Foto: STA

KOZARŠČE > Voznica avtomobila je v torek okoli 6.55 vozila iz smeri Mosta na Soči proti Ušniku. Pred naseljem Kozaršče se je v križišču lokalne ceste Volče-Kozaršče iz njene desne strani vključilo na glavno cesto v smeri Mosta na Soči neznano vozilo, šlo naj bi za manjši tovorni avtomobil. S tega je na cesto, na levi vozni pas v smeri vožnje, padla večja plastična posoda ravno v trenutku, ko je pravilno pripeljala voznica. Zavirala je, vendar je kljub temu zadela plastični sod ter poškodovala prednji levi del avtomobila.

Na kraju so poleg tolminskih policistov posredovali tudi gasilci PGD Tolmin zaradi razlitja tekočine iz plastičnega soda.

Da bi razjasnili vse okoliščine, tolminski policisti pozivajo tako morebitne očividce prometne nesreče, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, kot neznanega voznika, da se zglasijo na Policijski postaji Tolmin ali najbližji policijski postaji, pišejo na pp_tolmin.pung@policija.si oziroma pokličejo na telefon 05/381-49-00, interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.


Najbolj brano