Voznica je pobegnila s kraja nesreče, a so jo našli

Policisti so včeraj ob 13. uri na Istrski cesti v Kopru obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Povzročiteljica je s kraja odpeljala domov, v vas pri Kopru, kjer so jo tudi našli. Ker nima vozniškega dovoljenja, so ji zasegli osebni avto, sledi ji še obdolžilni predlog.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Izolanu so v Kopru zasegli kolo z motorjem piaggio zip 50, ker je predelan. Sledi obdolžilni predlog.

Požagal drevesa in poškodoval mejni zid

V Sežani je nekdo ob stari Vrhoveljski cesti požagal štiri orehe in češnjo ter poškodoval mejni zid. Policisti zbirajo informacije v povezavi s sumom storitve kaznivega dejanja.

Nahrbtnika ni več

V Bertokih je nekdo ukradel nahrbtnik, v katerem so bili bluetooth zvočnik JBL, telefon znamke samsung, tip A40, izpit za kolo in denarnica.

Vlomili v hišo

V Ospu je nekdo vlomil v hišo. Policisti so opravili ogled, ko se lastnica vrne, pa bodo ugotavljali, če je storilec tudi kaj odnesel.

Pijana za volanom

Policisti so sinoči v Šalari ustavili osebni avto. Vozniku je alkotest pokazal 0,96 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in izdali plačilni nalog, ker ni ustavil na znak policije in ker je v krožnem križišču zapeljal v nasprotno smer. Sledi mu obdolžilni predlog.

Na Ferrarski cesti v Kopru pa so ustavili 53-letno voznico kombija, ki ji je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,85 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

Ukradel registrske tablice

Danes zjutraj je bila policija obveščena, da je neznanec ukradel registrske tablice s parkiranega kombija na Goriškem. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznanec v času od včerajšnjega popoldneva do prijave policistom pristopil do dvorišča ene od gospodarskih družb v Kromberku pri Novi Gorici in s kombija odvzel obe registrski tablici. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča na Tolminskem

Danes ob 9.35 je bila policija obveščena o prometni nesreči z materialno škodo na Tolminskem, blizu Dolenje Trebuše, kateri sta bila udeležena kombi in avtobus. Na kraju so policisti ugotovili, da je 58-letni voznik kombija vozil po glavni cesti iz smeri Idrije proti Tolminu. Med vožnjo na omenjeni relaciji je dohitel in prehitel avtobus, na katerem ni bilo potnikov. Voznik kombija ob prehitevanju avtobusa ni držal primerne varnostne razdalje in je trčil vanj. V prometni nezgodi se nihče ni poškodoval. 58-letnemu povzročitelju so na kraju izdali plačilni nalog.

Medsosedski spor je privedel do poškodb

Včeraj zgodaj popoldne so policisti v enem od naselij na območju idrijske občine obravnavali primer suma kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe. Po prvih zbranih podatkih je v medsosedskem sporu starejša oškodovanka utrpela poškodbe in so jo kasneje reševalci z reševalnim vozilom odpeljali v idrijski zdravstveni dom.

Po nudeni oskrbi so poškodovanko odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. O primeru so policisti obvestili tudi pravosodne organe. Idrijski policisti nadaljujejo s preiskavo okoliščin navedenega kaznivega dejanja in bodo po zaključku preiskave na podlagi vseh ugotovljenih dejstev in ugotovljene teže telesnih poškodb podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.


Najbolj brano