Vozil tam, kjer ne bi smel, in se poškodoval

Včeraj okoli 14. ure je na cesti Strmec-Mangart na Bovškem padel 43-letni kolesar in si pri tem zlomil levo roko. Policisti so ugotovili, da je kolesaril po delu ceste, kjer je s prometnim znakom to prepovedano. Poškodovanega kolesarja so kasneje oskrbeli tamkajšnji reševalci in ga kasneje odpeljali na nadaljnje zdravljenje v bolnišnico v Avstrijo. Zoper tujega kolesarja so bovški policisti uvedli prekrškovni postopek.

 Foto: Can Stock Photo
Foto: Can Stock Photo

PRIMORSKA > Policisti so včeraj dopoldne obravnavali tatvino kolesa v Solkanu. Po prvih zbranih podatkih je neznanec prejšnjega dne v popoldanskih urah pred eno od stanovanjskih hiš ukradel nezaklenjeno gorsko kolo znamke olympia, rdeče in bele barve. Kolo naj bi bilo vredno 1000 evrov.

V prometni nesreči na območju Šempetra pri Gorici poškodovan 49-letni italijanski motorist

Včeraj, ob 19.28, so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči, ki se je zgodila na šempetrski obvoznici in v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 49-letni motorist, državljan Italije, vozil po glavni cesti iz Volčje Drage proti Rožni Dolini za osebnim avtomobilom, s katerim se je peljal 61-letni voznik. Italijanski motorist ni vozil na zadostni varnostni razdalji in je z levim bočnim delom motornega kolesa trčil v zadnji desni del osebnega avtomobila, ki je zaviral zaradi divjadi na vozišču. Pri trčenju z avtomobilom se je italijanski motorist laže poškodoval. Na kraju so poleg prometnih policistov posredovali tudi poklicni gasilci JZ GRD Nova Gorica in reševalci NMP ZD Nova Gorica, ki so oskrbeli poškodovanega motorista. Kasneje so ga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico v Italijo. Zaradi kršitve prometne zakonodaje so mu policisti izdali plačilni nalog.

Ni imel težkega dela

Neznani storilec je skozi priprto stransko okno vstopil v enega od lokalov v Kopru. V lokalu je s ključem, ki ga je našel v kozarcu zraven trezorja, slednjega odprl in iz natakarskih denarnic ukradel nekaj gotovine.

Ukradel električno orodje

V okolici Kopra je neznani storilec vlomil v kombinirano vozilo in iz notranjosti ukradel več kosov različnega električnega orodja.

Pred trgovino ni bilo več skiroja

V Izoli je neznani storilec izpred trgovine ukradel električni skiro znamke trevi velociptor, črne barve.


Najbolj brano