V Tominčevi ulici v Kopru zagorel audi

Danes ob 5.43 so koprski policisti prejeli obvestilo, da v Tominčevi ulici v Kopru gori vozilo znamke audi A4. Požar so pogasili koprski policisti, policisti pa bodo ugotavljali vzrok požara.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Neznanci so vlomili v hišo v Pradah, jo temeljito pregledali, nato pa ukradli gotovino, zlatnino in več parfumov.

V Kopru pa je nekdo vlomil v dva poslovna prostora in iz enega ukradel računalnik.

Izolan napihal

Ponoči so policisti v Kopru ustavili voznika osebnega avtomobila iz Izole in ga preizkusili z alkotestom. Ta je pokazal 0.71 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in izrekli prepoved nadaljnje vožnje. Voznika so tudi pridržali, sledi mu obdolžilni predlog.

Prometna nesreča tik pred Postojno

Tik pred Postojno (na cesti iz Pivke) se je danes nekaj minut pred 8. uro zgodila prometna nesreča. Čelno sta trčili dve vozili. Do 8.26 je bila cesta zaprta, trenutno pa promet poteka izmenično enosmerno. V nesreči se je poškodovala 61-letna ženska, ki so jo odpeljali v izolsko bolnišnico. Policisti še opravljajo ogled in ugotavljajo potek prometne nesreče.

Podtaknil požar v zabojniku za smeti

Včeraj popoldne je zagorel zabojnik za smeti v Solkanu. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec včeraj okoli 17. ure zanetil požar v plastičnem zabojniku za papir. Vanj je vrgel neznano gorljivo snov, tako da je zabojnik v celoti zgorel in po dejanju odšel neznano kam. V požaru sta bila poškodovana še dva plastična zabojnika. Nastala je materialna škoda v višini približno 3000 evrov.

Trčil v parkirano vozilo in pobegnil

Novogoriški policisti so včeraj okoli 20. ure obravnavali prometno nesrečo s pobegom v Novi Gorici. Po prvih zbranih podatkih je zaenkrat še neznani voznik neznanega osebnega vozila včeraj blizu zdravstvenega doma v Rejčevi ulico trčil v parkirano osebno vozilo znamke renault clio in ga poškodoval. Ko bodo policisti povzročitelja prometne nezgode izsledili, mu bodo zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.


Najbolj brano