V Šempetru izginil citroen

Danes popoldne so novogoriški policisti prejeli obvestilo, da je neznani storilec tekom dopoldneva z dvorišča ene od stanovanjskih hiš v Šempetru pri Gorici ukradel osebni avtomobil znamke citroen, ki je vreden približno 5000 evrov.

 Foto: GPU
Foto: GPU

PRIMORSKA > Danes zjutraj je zagorelo vlečno vozilo znamke scania na Vrtojbenski cesti v Šempetru pri Gorici. Po prvih ocenah je v požaru nastalo za približno osem tisoč evrov škode. Kasneje so na kraju posredovali šempetrski in novogoriški gasilci, ki so požar pogasili in odklopili akumulator na vozilu. V požaru je zgorela kabina tovornega vozila. Policisti v zvezi z okoliščinami požara še zbirajo dodatna obvestila in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih podali poročilo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Lastnico psa oglobili

Včeraj popoldne je pes v Marezigah preskočil ograjo dvorišča in ugriznil v nogo 46-letnika, ki je šel mimo hiše. Lastnici psa so policisti izdali plačilni nalog.

Pijan vozil po nasprotnem pasu

Včeraj ob 21.20 so koprski policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči na cesti pri Škofijah. Voznik osebnega avtomboila iz Kopra ni vozil po desnem smernem vozišču, zato je trčil v nasproti vozeči osebni avto domačinke. Povzročitelju je alkotest pokazal 0,80 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, odredili so mu še strokovni pregled. Sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje.

V Kopru izginil skuter

V Kopru je nekdo ukradel skuter znamke piaggio zip, bele barve. Lastnik je imel pod sedežem še tablični računalnik in prometno dovoljenje.


Najbolj brano