Umikala se je kolesarjem in z mopedom trčila v ograjo

Z urgence so policiste včeraj obvestili, da je pri njih poškodovana 14-letnica, ki naj bi bila udeležena v prometni nesreči. Policisti so ugotovili, da je da je ob 17.50 vozila moped sym simphony po kolesarski stezi iz Žusterne proti Kopru. Pod igrišči za odbojko na mivki jo je v nepreglednem ovinku prehiteval za zdaj neznani kolesar v trenutku, ko so tudi nasproti pripeljali kolesarji. Kolesar je zato zapeljal pred njo, sama pa se je umikala desno in trčila z mopedom in desno nogo v ograjo. Pri tem se je laže poškodovala. Policisti še zbirajo obvestila.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Koprski policisti so 17-letni domačinki zasegli skuter, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Na prehodu za pešce trčila v moškega in žensko

V Luciji je včeraj ob 16. uri 70-letna voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčila v 70-letnega moškega in 69-letno žensko, oba državljana Italije. Laže poškodovana so odpeljali na pregled, voznici sledi plačilni nalog.

Pijan in brez izpita

Ob 0.30 so policisti v Portorožu ustavili osebni avto, ki ga je peljal domačin. Napihal je 0,66 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, poleg tega ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper od torka od 6. ure do danes do 6. ure obravnavali pet oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Ena oseba je zaprosila za mednarodno zaščito, druge bodo vrnili hrvaški policiji po zaključkih postopkov. Obravnavali so tri Maročane ter po enega državljana Bangladeša in Sirije.


Najbolj brano