Ukradel vrečko z denarjem

Včeraj ob 6.42 uri so policiste obvestili o drzni tatvini v središču Nove Gorice. Policisti so ugotovili, da je neznanec včeraj zjutraj pristopil do oškodovanke, ki je hodila v smeri večje poslovno trgovske stavbe, in ji iz torbice, ki jo je nosila v roki, odvzel vrečko z denarjem.

 Foto: Sta
Foto: Sta

PRIMORSKA > Takoj po dejanju je storilec zbežal skozi park in nato neznano kam. Novogoriški policisti primer še preiskujejo in bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev obravnavanega primera podali kazensko ovadbo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vlamljali v parkomate

Danes zjutraj so policiste obvestili o vlomu v parkomat v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec tekom noči vlomil v enega od parkomatov in iz njega ukradel 39,40 evra S tem je bilo oškodovana lokalna javna gospodarska družba. Policisti bodo glede navedenega kaznivega dejanja ustrezno ukrepali.

Prometna nesreča v Idriji

Policisti so včeraj ob 9.41 obvestili o prometni nesreči na glavni cesti v Idriji, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Ugotovljeno je bilo, da je prometno nesrečo povzročil 69-letni voznik, ki je v križišču izsilil prednost 58-letnemu vozniku osebnega vozila, ki je pravilno pripeljal po prednostni cesti iz Spodnje Idrije proti Idriji. V prometni nesreči je nastala materialna škoda na vozilih. 69-letnemu povzročitelju prometne nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Trčila tovorno in osebno vozilo

Danes ob 12.30 so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom na glavni cesti med Novo Gorico in Kanalom, v kateri sta bili udeleženi dve vozili, tovorno in osebno vozilo. Po prvih podatkih je do prometne nesreče med voznikom osebnega vozila in voznikom tovornega vozila prišlo na ovinku pred naseljem Plave. Voznik tovornega vozila, ki je vozil iz Kanala proti Novi Gorici, je zadel osebno vozilo in poškodoval vzvratno ogledalo avtomobila. Po trčenju se zaenkrat še neznani voznik tovornega vozila ni ustavil, ampak je nadaljeval z vožnjo. Ko bodo policisti izsledili pobeglega voznika tovornega vozila, bodo zoper njega zaradi kršitve prometne zakonodaje ustrezno ukrepali.

Udaril ga je

Včeraj ob 18.44 so policisti v Novi Gorici obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer sta se fizično sprla dva moška. Po sedaj zbranih podatkih je 48-letni moški v gostinskem lokalu s pestjo udaril v glavo 40-letnega moškega, državljana Italije. Novogoriški policisti bodo 48-letnemu udeležencu spora izdali plačilni nalog.

Ukradel je sef

Ponoči je nekdo vlomil v skladišče lokala v Kopru. Ukradel je sef, podjetje pa s tem oškodoval za 6000 evrov.

Prometna nesreča v Seči

Včeraj ob 19. uri je bila policija obveščena o prometni nesreči v Seči. Voznik avtomobila je vozil od Seče proti Sečovljam. Pred njim je vozila skupina vozil, za njim pa je z avtomobilom pripeljala voznica avtomobila, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila vanj. Sopotnica v prvem vozilu se je v nesreči poškodovala, povzročiteljici je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, rezultat je pokazal 0,48 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Odvzeli so ji vozniško dovoljenje in ji izdali plačilni nalog.


Najbolj brano