Štirje avti na kupu

Štiri razbitine na kupu in ukleščena 61-letna Bistričanka so posledica sredine večerne nesreče na glavni cesti pri Selcah. Po podatkih policije je nesrečo zakrivil domačin, ki naj bi izsilil prednost Bistričanki, v njuni vozili pa naj bi vsak s svojim avtom trčila še Ljubljančana.

Nesreča pri Selcah se je v sredo zvečer končala s trkom štirih 
voznikov. Foto: PGD Postojna
Nesreča pri Selcah se je v sredo zvečer končala s trkom štirih voznikov. Foto: PGD Postojna

SELCE > Nesreča se je zgodila v sredo 20 minut pred deveto uro zvečer, ko je iz Pivke proti Prestranku po glavni cesti z avtom vozil 37-letni voznik iz Selc, za njim pa še Ljubljančana, stara 38 in 42 let. Ko je domačin pripeljal v bližino svoje vasi, naj bi z avtom zavil levo proti Selcam in pri tem izsilil prednost 61-letni voznici iz Ilirske Bistrice, ki je ravno takrat vozila od Prestranka proti Pivki.

Bistričanka je silovito trčila v desni bok avta domačina, na njune razbitine pa naj bi naletela še Ljubljančana. Voznica iz Ilirske Bistrice je po nesreči ostala ukleščena v svojem avtu, zato so jo morali reševati postojnski in pivški gasilci. Ko so jo spravili iz objema pločevine, pa so jo postojnski reševalci oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Po prvih podatkih naj bi utrpela hude poškodbe, včeraj pa so s policije sporočili, da so njene poškodbe le lažje.

Za na videz običajno nesrečo pa naj bi se po neuradnih podatkih skrival banalen spor med domačinom in Ljubljančanom, ki je vozil za njim. Po nekaterih podatkih naj bi namreč eden od udeležencev zaradi načina vožnje hotel drugemu nekaj v živo dopovedati, pri tem pa naj bi avto ustavil na cesti. Zato naj bi avto tudi spregledala bistriška voznica. Policija še ugotavlja vse okoliščine nesreče.


Najbolj brano