Prometna nesreča v Šempasu

Danes ob 12.20 je bila plicija obveščena o prometni nesreči na območju Šempasa, v kateri sta bila udeležena dva mladoletna voznika mopedov in voznica avtomobila.

 Foto: STA
Foto: STA

ŠEMPAS > Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 41-letna voznica avtomobila vozila v Šempas iz Nove Gorice proti Ajdovščini in pri eni od tamkajšnih trgovin zavijala levo proti parkirišču. V tistem trenutku sta iz nasprotne smeri pripeljala dva mladoletnika, vsak s svojim neregistriranim mopedom znamke Tomos. oba sta med vožnjo uporabljala zaščitno čelado. Pri tem je voznik mopeda trčil osebno vozilo in padel po vozišču ter se poškodoval. Tudi drugi voznik mopeda je trčil v avtomobil, a se v prometni nesreči ni poškodoval.

Policija je o nezgodi obvestila tudi pristojne pravosodne organe. Kasneje so na kraju poškodovanca oskrbeli reševalci NMP ZD Nova Gorica, pomoč policistom in reševalcem so na kraju nudili tudi gasilci JZ GRD GE Nova Gorica.

Policisti nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil glede vseh okoliščin prometne nesreče in bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev in ugotovljene teže telesnih poškodb zoper 41-letno povzročiteljico ustrezno ukrepali.


Najbolj brano