Motorist trčil v avto in se huje poškodoval

Na regionalni cesti Kozina - Divača, pri odcepu za avtocestno bazo na Kozini, sta danes nekaj minut po 14. uri trčila voznik motornega kolesa in voznik osebnega avtomobila, ki sta vozila iz smeri Kozine proti Divači. Voznik motornega kolesa je bil v nesreči poškodovan.

Na regionalni cesti Kozina - Divača, pri odcepu za avtocestno bazo 
na Kozini, sta danes nekaj minut po 14. uri trčila voznik motornega 
kolesa in osebnega avtomobila, ki sta vozila iz smeri Kozine proti 
Divači. (Foto: PGD Materija)
Na regionalni cesti Kozina - Divača, pri odcepu za avtocestno bazo na Kozini, sta danes nekaj minut po 14. uri trčila voznik motornega kolesa in osebnega avtomobila, ki sta vozila iz smeri Kozine proti Divači. (Foto: PGD Materija) 

KOZINA, DIVAČA > 54-letni voznik avtomobila je zavijal proti avtocestni bazi, ko je za njim pripeljal 29-letni motorist iz okolice Kopra in trčil v zadnji del avta. Pri padcu se je huje poškodoval, zlomil si je roko in utrpel poškodbe glave.

Posredovali so gasilci PGD Materija, še pred njihovim prihodom pa so na kraj prispeli trije operativni gasilci, ki so bili naključno v bližini nesreče.

Foto: PGD Materija

Gasilci so do prihoda zdravstvenega osebja ponesrečenemu nudili prvo pomoč, pomagali pri nadaljnji zdravniški oskrbi in prenosu v reševalno vozilo, zavarovali kraj nesreče, na vozilih izklopili vire energije ter nevtralizirali iztekle tekočine po vozišču. Ponesrečenega voznika motornega kolesa so reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico. Zaradi nesreče je bila regionalna cesta približno eno uro zaprta za ves promet, sporočajo iz PGD Materija.

Foto: PGD Materija


Najbolj brano