Prilastil si je pozabljeno gotovino na bankomatu

Neznanec je v torek zvečer na bankomatu na Vipavski cesti v Ajdovščini našel in si protipravno prilastil pozabljeno gotovino (100 evrov). Policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na novogoriško državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična. Foto: Jaka Jeraša
Fotografija je simbolična. Foto: Jaka Jeraša

PRIMORSKA > Danes nekaj minut pred 6. uro je 31–letna voznica vozila avtomobil iz Črnega Vrha proti naselju Predgriže. V levem ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala desno v betonski propust in na travnik, kjer se je po nekaj desetih metrih ustavila. Voznica se v prometni nezgodi ni poškodovala, zaradi zaradi kršitve prometne zakonodaje so ji izdali plačilni nalog.

Nesreča s pobegom

42–letna voznica je včeraj malo po 6. uri peljala po regionalni cesti iz Podbrda proti naselju Bača pri Modreju. Iz nasprotne smeri je po njenem smernem vozišču s povečano hitrostjo pripeljal drugi avtomobil. Vozili sta trčili z vzvratnimi ogledali. Po nezgodi je takrat še neznana voznica drugega osebnega vozila odpeljala naprej proti Podbrdu, ne da bi drugi udeleženki prometne nezgode nudila ustrezne podatke oziroma o tem obvestila policijo. Kasneje so jo izsledili. Tolminski policisti bodo zoper povzročiteljico uvedli prekrškovni postopek zaradi povzročitve in pobega s kraja prometne nesreče.

Padel s kolesom in si poškodoval glavo

Danes okrog 10.30 je v naselju Kred (Občina Kobarid) med vožnjo s kolesom iz zaenkrat še neznanega vzroka padel in se poškodoval starejši občan. Poškodoval si je glavo. Na kraju so poleg bovških policistov posredovali tudi gasilci PGD Kobarid in tolminski reševalci, ki so poškodovancu na kraju nudili prvo pomoč. Kasneje so ga člani dežurne ekipe Helikopterske nujne medicinske pomoči z Brnika z vojaškim helikopterjem odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Bovški policisti nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil, da bi ugotovili vse okoliščine prometne nezgode.

Povozil divjega prašiča

Na solkanski obvoznici, med predorom in križiščem za Grgar, je voznik osebnega avtomobila včeraj zjutraj povozil divjega prašiča. Po trčenju je na vozilu nastala materialna škoda.


Najbolj brano