Pred očmi svojega otroka domačinu predal tri plastenke metadona

V Divači je včeraj ob 18.40 moški v prisotnosti svojega mladoletnega otroka 38-letnemu domačinu izročil tri plastenke metadona. Policisti so s prejemnikom droge izvedli postopek, pri katerem se je aktivno uprl, zato so uporabili prisilna sredstva. Zatem so mu zasegli metadon in več različnih tablet. Moškemu, ki je drogo ponudil, sledi kazenska ovadba. Zaradi prisotnosti mladoletne sebe so policisti obvestili tudi center za socialno delo.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Pred Mejnim prehodom Podgorje je včeraj ob 14.38 obrnilo vozilo. Policisti so preverili in ugotovili, da ima nameščene ukradene registrske tablice. Vozilo so ustavili pri Črnotičah. Ugotovili so, da 45-letni voznik nima vozniškega dovoljenja, obe registrski tablici pa sta ukradeni. Vozilo je odjavljeno iz prometa. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,40 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, hitri test na mamila je bil pozitiven na opiate in kokain. Strokovni pregled je voznik odklonil. Policisti so vozilo zasegli, sledi mu kazenska ovadba in obdolžilni predlog.

Voznik brez izpita, avto neregistriran

Na počivališču Ravne so policisti včeraj ob 19.40 kontrolirali avto, ki ga je vozil 23-letni Ljubljančan. Voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo ni registrirano, registrske tablice pa ne pripadajo vozilu. Sledi mu enotni obdolžilni predlog.

Pijan za volanom

V Sežani so sinoči odvzeli vozniško dovoljenje 26-letnemu vozniku avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,73 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper obravnavali osem ilegalnih migrantov. V Ilirski Bistrici so obravnavali tri državljane Kosova, na Krvavem potoku dva Afganistanca, v Ilirski Bistrici dva Alžirca in enega Pakistanca.


Najbolj brano