Potnica se je sprla z voznikom avtobusa, ta jo je napadel

V Portorožu je včeraj ob 19. uri na avtobus vstopila 42-letna potnica iz Kopra, ki se je sprla z voznikom tako močno, da jo je voznik napadel, jo zmerjal in žalil. Napad je nato preprečil mimoidoči. Vozniku sledi globa.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Policisti so včeraj dopoldne v Ilirski Bistrici zasegli osebni avto domačinu, ki je vozil v času veljavnega ukrepa prepovedi vožnje. Sledi obdolžilni predlog.

“Sezuli” BMW

V Kopru je nekdo na makadamskem parkirišču ob hitri cesti z osebnega avtomobila BMW ukradel vsa štiri kolesa, vredna 1500 evrov.

Mopedistu izsilila prednost

V Ulici 15. maja v Kopru je včeraj popoldne avto zbil motorista. 43-letna voznica avtomobila je v križišču izsilila prednost 58-letnemu vozniku mopeda. Ta je padel in se laže poškodoval, odpeljali so ga v Splošno bolnišnico Izola. Povzročiteljici sledi plačilni nalog.

Brez izpita in z doma natisnjenimi tablicami

Policisti so v vasi Koče pri Postojni zasegli vozilo 46-letni voznici, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Podan bo obdolžilni predlog, vozilo so ji zasegli. Sledi ji tudi kazenska ovadba za ponarejanje listin, saj je imela na vozilu nameščene doma natisnjene registrske tablice.

Pijan, agresiven in žaljiv potnik

Včeraj ob 17. uri je bil na vlaku na relaciji Divača - Pivka pijan, agresiven in žaljiv potnik. 73-letnik je v Pivki izstopil, policisti pa mu bodo izrekli globo.

Ilegalne migracije

Na območju Policijske uprave Koper so policisti od ponedeljka od 6. ure do torka do 6. ure obravnavali 14 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Vse so obravnavali bistriški policisti. Postopki še potekajo. Obravnavali so enajst Pakistancev, dva Albanca in enega Afganistanca.

Vlom v gostinski lokal v Šempetru pri Gorici

Danes zjutraj so novogoriški policisti prejeli obvestilo o vlomu v gostinski lokal v Šempetru pri Gorici. Po prvih podatkih je neznanec ukradel gotovino in steklenico žgane pijače. Storilec je povzročil za približno 550 evrov škode.

Vlom v nenaseljeno hišo na Tolminskem

Tolminski policisti so danes dopoldne obravnavali vlom v eno od nenaseljenih stanovanjskih hiš na Tolminskem. Ugotovili so, da je neznani storilec v kleti odlomil vrhnji prekucni bakreni del kotla za žganjekuho in ga skupaj z bakrenim pokrovom odnesel neznano kam. Prav tako je neznanec pregledal druge prostore v hiši in ukradel dve veliki (30- in 50-litrski) opleteni trebušasti steklenici z alkoholno pijačo. Poleg tega je neznanec na električni krožni žagi pod kozolcem odščipnil in ukradel približno 25 metrov štirižilnega kabla, vlomil pa je še v manjše gospodarsko poslopje. Po prvih ugotovitvah je nastalo za približno tisoč evrov materialne škode.


Najbolj brano