Policisti iščejo očividce nesreče, ki se je konec novembra zgodila na parkirišču koprske trgovine

V izolski bolnišnici je umrl 73-letni bolnik, ki je bil konec novembra udeležen v nesreči na parkirišču v Kopru. V bolnišnico so ga odpeljali zaradi zloma kolka, kasneje pa je umrl zaradi zastoja srca.

 Foto: Sta
Foto: Sta

KOPER > Policiste so o nesreči iz koprskega zdravstvenega doma obvestili 29. novembra. 73-letni pacient je bil udeležen v nesreči, ki se je zgodila na parkirišču pred trgovino na Ankaranski cesti v Kopru. V zdravstvenem domu so ugotovili, da ima zlomljen kolk, zato so ga odpeljali v bolnišnico, od tam pa so kasneje sporočili, da je umrl zaradi zastoja srca.

Nesreča se je zgodila, ko je 73-letnemu vozniku, ki na parkirišču v novem avtu menjalne ročice ni znal prestaviti v vzvratno prestavo, pomagal neznan mlajši moški. Sedel je v njegov avto in zapeljal vzvratno, pri tem pa je z odprtimi vrati zadel 73-letnika. Ta je padel, a je moškemu odvrnil, da je z njim vse v redu, zato je neznanec odšel. Kasneje je 73-letnik začutil bolečino v kolku in poiskal pomoč. Policisti mlajšega moškega in morebitne očividce nesreče prosijo, da se oglasijo na koprski policijski postaji in jim pomagajo razjasniti okoliščine nesreče.


Najbolj brano