Policija je potrdila identiteto pokojnega mladeniča

Novogoriški policisti in kriminalisti so potrdili identiteto moškega trupla, ki ga je včeraj zjutraj našla sprehajalka v Novi Gorici pod samostanom Kostanjevica, lučaj od državne meje z Italijo.

Natančen vzrok smrti 26-letnika bo pokazala obdukcija, ki jo bodo 
opravili na Inštitutu za sodno medicino. Foto: Leo Caharija
Natančen vzrok smrti 26-letnika bo pokazala obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino. Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Gre za 26-letnega moškega, državljana Republike Slovenije. “Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in ugotavljanja vseh okoliščin smrti pokojnega širši javnosti ne moremo posredovati oziroma jih bomo posredovali v naslednjih dneh,” je sporočil predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Nova Gorica Dean Božnik.

Kot smo že poročali, sta poleg kriminalistov in policistov na ogled kraja, kjer je bilo najdeno mladeničevo truplo, prišli tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča, ki je odredila obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino, ter okrožna državna tožilka v Novi Gorici. O najdbi trupla so bili obveščeni tudi italijanski varnostni organi, ki pri preiskavi intenzivno sodelujejo s slovensko policijo.


Najbolj brano