Pljunil ju je in napadel s kamnom

Danes dopoldan sta moški in ženska v Žusterni na plaži zbirala denar. Prijavitelj jima ni želel dati denarja, takrat pa je moški proti njemu pljunil in ga hotel še udariti s kamnom. Policisti so ju izsledili in 20-letnemu moškemu, državljanu Romunije, izdali plačilni nalog.

Na plaži v Žusterni je prišlo do ponovnega incidenta z romunskimi 
berači.  Foto: Tomaž Primožič/FPA
Na plaži v Žusterni je prišlo do ponovnega incidenta z romunskimi berači.  Foto: Tomaž Primožič/FPA

ISTRA > Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 120 klicev. Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 4 tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo 8 intervencij.

Čelno sta trčila na Ankaranski cesti

Včeraj popoldan sta na Ankaranski cesti čelno trčili dve vozili. Policisti so na kraju ugotovili, da je 64-letni voznik peljal iz Kopra proti Ankaranu, pri zavijanju levo pa izsilil 54-letnega voznika osebnega avtomobila. Pri trčenju sta se oba lažje poškodovala, povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Zbil ga je s skuterja

Koprske prometne policiste so danes zjutraj obvestili o prometni nesreči v Spodnjih Škofijah. Voznik skuterja, 45-letni državljan Italije, in voznik osebnega avtomobila, 19-letni domačin, sta pripeljala iz smeri Italije in voznik skuterja je zavijal levo za Tinjan. Pred tem je v zadnji del motornega kolesa trčil voznik osebnega avtomobila. Motorist je padel in se pri tem huje poškodoval.


Najbolj brano