Pasji obračun v Vinjolah

Včeraj zvečer se je na piranski policijski postaji oglasil občan, ki je prijavil, da sta neznana psa popoldan, okoli 15.40, v Vinjolah na dvorišču hiše napadla njegovega psa in ga pokončala. Ob 22. uri se je policistom oglasil tudi 29-letni lastnik psov in pojasnil okoliščine dogodka. Policisti so o dogodku obvestili Veterinarsko upravo, ki bo lastniku izdal odločbo o prekršku.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > V Dobravi pri Izoli je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore, zatem pa ukradel več kosov zlatega nakita in denar.

Nekdo je vlomil tudi v hišo v vasi Kal pri Pivki in ukradel štiri ročne ure višjega cenovega razrega in gotovino.

Na območju Policijske uprave Koper so policisti od srede, 6. 2. 2019 od 7. ure, do danes, 7. 2. 2019 do 7. ure, obravnavali eno osebo za nedovoljeni prehod državne meje med Hrvaško in Slovenijo. Koprski policisti so na območju Rakitovca obravnavali državljana Afganistana, ki ga bodo danes vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Včeraj popoldne so novogoriški policisti prejeli obvestilo tatvini delov z osebnega avtomobila, ki je bil parkiran v Cankarjevi ulici v Novi Gorici. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v zadnjih dneh z osebnega avtomobila znamke mitsubishi L200, italijanskih registrskih številk ukradel prednji levi blatnik in kompletno zadnjo levo luč. S tem dejanjem je neznanec oškodovancu povzročil za približno 500 evrov škode.

Včeraj so policisti na delovišču v križišču Križ Cijan pri naselju Bilje obravnavali tatvino več šestmetrskih drenažnih cevi (premera 20 centimetrov) in večje število betonskih robnikov (velikosti 15 x 25 x 25 cm) v škodo ene od gospodarskih družb. S tem dejanjem je storilec povzročil za približno 400 evrov škode.


Najbolj brano