Obtožba zaradi spolnih zlorab otrok pravnomočno pokopana

Ena bolj pretresljivih zgodb o spolnih zlorabah otrok, s katerimi so se srečali primorski policisti, tožilci in sodniki v zadnjih letih, se je končala brez sodbe. Višji sodniki so pred kratkim potrdili sklep novogoriškega sodišča, ki je na podlagi ugotovitev izvedenca zavrglo obtožbo proti nekdanjemu ...

Koprsko tožilstvo je proti nekdanjemu veleposlaniku Petru Rebercu leta 2012 vložilo obtožbo zaradi spolnih zlorab otrok, pred 
kratkim pa je višje sodišče potrdilo odločitev novogoriškega 
sodišča o zavrženju obtožbe.
Koprsko tožilstvo je proti nekdanjemu veleposlaniku Petru Rebercu leta 2012 vložilo obtožbo zaradi spolnih zlorab otrok, pred kratkim pa je višje sodišče potrdilo odločitev novogoriškega sodišča o zavrženju obtožbe. 

NOVA GORICA > Na okrožnem sodišču v Novi Gorici so potrdili, da je višje sodišče v Kopru nedavno zavrnilo pritožbo novogoriškega državnega ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 31. 8. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano