Ob avtocesti so našli motor, ki so ga ukradli leta 2012

Delavci so včeraj dopoldne pri čiščenju jarkov ob primorski avtocesti, na odseku Postojna-Ravbarkomanda, opazili motorno kolo honda tantheon 150 in o tem obvestili policiste. Ti so ugotovili, da je bil motor ukraden 1. februarja 2012 v Italiji. Policijski postopki še potekajo.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V Šalari v Kopru je nekdo poskušal vlomiti v hišo, vendar je od tega odstopil.

Skuter je izginil

Nekdo je pred blokom na Cesti na Markovec v Kopru ukradel skuter gilerra runer, registrskih številk KPJF-74, temno sive barve, vreden 700 evrov.

Vozil brez izpita

Policisti so včeraj popoldne pri Pivki zasegli avtomobil 34-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Trčil zaradi prekratke varnostne razdalje

včeraj okrog 18.30 se je zgodila prometna nesreča pred krožiščem na Valeti. 70-letni voznik je vozil po glavni cesti od Strunjana proti Valeti. Ko se je pripeljal v bližino krožišča, je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del ustavljenega avtomobila. Tega je odbilo v vozilo pred njim, ki je prav tako stalo. Poškodovanih ni bilo, povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Omamljen za volanom

Policisti so sinoči na Škofijah ustavili avto, ki ga je vozil 32-letni Italijan. Voznik je bil pozitiven na hitrem testu za droge, odredili so mu strokovni pregled, ki pa ga je odklonil. Zasegli so mu 0,44 grama kokaina in 1,9 grama heroina, za kar mu sledi globa, podan bo tudi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na območju Policijske uprave Koper so policisti od srede od 6. ure, do četrtka do 6. ure obravnavali osem oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Bistriški policisti so jih obravnavali šest, koprski in kozinski pa po eno osebo. Obravnavali so štiri Irance, dva Palestinca ter po enega državljana Bangladeša in Iraka.


Najbolj brano