Neznanca v Sežani oropala moškega, policija prosi očividce za pomoč

Včeraj ob 20.46 je policija prejela obvestilo o ropu, do katerega je prišlo na Partizanski ulici v Sežani. Osumljenca še iščejo.

 Foto: STA
Foto: STA

SEŽANA > Policisti in kriminalisti so ugotovili, da sta dva neznana in zamaskirana moška za banko na Partizanski cesti v Sežani pristopila do moškega in od njega v italijanskem jeziku zahtevala denar. Odvzela sta mu vredne predmete, eden od storilcev pa ga je s topim predmetom večkrat udaril po telesu in mu tako zadal hude poškodbe.

Po doslej zbranih informacijah sta bila oba storilca suhe postave, visoka med 170 in 180 centimetri, oba obuta v črne športne copate, na glavah pa sta oba imela krinki.

Po dejanju sta se storilca odpeljala, po vsej verjetnosti v smeri Italije, s sivim osebnim avtomobilom znamke Citroën, karavanske izvedbe, z nameščenimi italijanskimi registrskimi številkami.

Vse, ki bi karkoli vedeli o izvršenem kaznivem dejanju, ali bi imeli informacije o storilcih, policija naproša, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali telefonsko številko Policije 113, ali anonimno na št. 080 1200.


Najbolj brano