Našli vozilo, ki je bilo ukradeno januarja

Italijanski varnostni organi so slovenske obvestili, da so našli zapuščeno vozilo, ki je beleženo kot ukradeno v Sloveniji januarja letos. Lastnik je že obveščen, postopki potekajo.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Ponoči je nekdo v Piranu vlomil v prodajalno. Premetal je police in podrl nekaj koles, odnesel pa ni ničesar.

Padel s štirikolesnika

Včeraj ob 19.50 je bila policija obveščena, da je v Koštaboni 47-letni domačin s štirikolesnikom vozil preblizu desnemu robu vozišča, zato je trčil v rob. Vozilo je zavrtelo, voznik pa je preko krmila padel na tla. Odpeljali so ga v izolsko bolnišnico. Med vožnjo ni uporabljal čelade, vozilo ni registrirano in ni zavarovano. Sledi mu plačilni nalog.

Pijana voznica vijugala po avtocesti

Včeraj ob 21.45 je policiste poklical očividec in povedal, da na avtocesti pri Uncu, v smeri proti Kopru, avto močno vijuga, vključuje smernike, zavira, menja pasove, vijuga med tovornimi vozili ... Policisti so vozilo ustavili pred izvozom Senožeče. 42-letni voznici iz okolice Maribora je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0.95 miligrama alkohola v izdihanem zraku. Odredili so ji pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Zasegli so mu ponarejeni potni list

Včeraj popoldne so policisti na kontrolni točki Krvavi potok 50-letnemu državljanu Albanije zasegli ponarejen potni list Albanije. Sledi mu kazenska ovadba.


Najbolj brano