Našli ukradeni vozili

Danes zjutraj je bila policija obveščena, da je ponoči v okolici Nove Gorice ukraden starejši avto znamke peugeot 206. Vozilo so danes dopoldne odkrili v bližnji okolici Nove Gorice in do ga po zaključenem postopku vrnili lastniku. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom glede na vsa ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

PRIMORSKA > Prav tako so konec minulega tedna na območju Vrtojbe ukradli starejše motorno vozilo. Omenjeno vozilo so danes dopoldne našli na območju Renč in po zaključenem postopku vrnjeno lastniku. Policisti bodo glede na vsa ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Nezakonit lov

Policiste so včeraj popoldne obvestili o sumu kaznivega dejanja nezakonitega lova na območju Goriških Brd. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec v daljšem časovnem obdobju v gozdu izven kolovoznih poti pod vasjo Krasno nastavil past iz pletene žice, v katero se je ujela srna. Srno je iz zanke rešil lovec in jo nepoškodovano spustil nazaj v naravno okolje. Novogoriški policisti bodo glede obravnavanega primera podali ustrezen ukrep.

Trčila v kamen

Včeraj ob 17.37 so policiste obvestili o prometni nesreči na regionalni cesti blizu naselja Steske zaradi povoženja kamna na vozišču. Ugotovljeno je bilo, da je 23-letna voznica peljala iz Dornberka proti naselju Branik. Med vožnjo na omenjeni relaciji se je z njene desne strani z brežine na cesto prikotalila skala, voznica pa je vanjo trčila. V prometni nesreči je nastala materialna škoda na njenem vozilu. Prometni policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Natočil gorivo in odpeljal

Policisti so danes zjutraj obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi. Po sedaj zbranih podatkih je neznani voznik osebnega avtomobila znamke citroen C4 okoli 8. ure zjutraj na omenjenem bencinskem servisu v vozilo natočil za 50 evrov dizelskega goriva in nato s kraja odpeljal neznano kam, ne da bi poravnal račun za natočeno gorivo. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine goriva glede na vsa ugotovljena dejstva ustrezno ukrepali.


Najbolj brano