Našli ukradenega audija

Danes ponoči so policisti našli osebno vozilo znamke audi, ki je bilo pred nekaj dnevi ukradeno s parkirišča nasproti stanovanjskega bloka v Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici. Po zaključku postopka so vozilo vrnili lastniku.

Fotografija je simbolična. Foto vir: pixabay.com
Fotografija je simbolična. Foto vir: pixabay.com 

PRIMORSKA > Danes zjutraj so policisti prejeli obvestilo o vlomu v poslovne prostore gospodarske družbe v Ajdovščini. Neznani storilec je preiskal notranje prostore in si poleg gotovine prilastil tudi računalnik, monitor, mobilni telefon, ključe ... Po prvih ocenah je povzočil za približno 1900 evrov škode. Policisti primer še preiskujejo.

Neznanec iz košare kolesa ukradel denarnico

Policisti so obravnavali tatvino ženske denarnice na območju Šempetra pri Gorici. Neznani storilec je minuli petek popoldne pristopil do parkiranega kolesa pred večjo trgovino in iz košare kolesa ukradel denarnico. V njej je oškodovanka imela poleg bančnih kartic tudi druge osebne dokumente in nekaj gotovine.

Voznik mercedesa prehiteval v škarje in zakrivil prometno nesrečo

Včeraj se je okoli 14. ure na glavni cesti med Kobaridom in Tolminom zgodila prometna nesreča s pobegom in v kateri je bilo udeleženih več vozil. 57-letni voznik avtomobila je vozil v koloni vozil po omenjeni glavni cesti proti Tolminu. Med vožnjo se je moral na Volarski ravnini umikati na desno stran, da bi preprečil trčenje z drugim osebnim vozilom znamke mercedes-benz, ki je vozil za njim. Zaenkrat še neznani voznik omenjenega avtomobila z goriškega registrskega območja je namreč z večjo hitrostjo prehiteval kolono osebnih avtomobilov kljub nasproti vozečim avtomobilom. Za 57-letnim voznikom je vozil tudi 61-letni voznik osebnega vozila, državljan Avstrije, za njim pa tovorno vozilo. V izogib trčenju je 57-letni voznik zapeljal preveč desno, pri čemer je prišlo do poškodovanja njegovega vozila, voznik tovornega vozila pa je trčil v zadnji del avstrijskega voznika avtomobila, ki je zaviral, da bi preprečil trčenje. Pobegli voznik osebnega vozila znamke mercedes-benz je z vožnjo nadaljeval proti Tolminu. Policisti v zvezi z okoliščinami prometne nezgode zbirajo dodatna obvestila in bodo glede na vsa ugotovljena dejstva zoper povzročitelja nezgode ustrezno ukrepali.

Tat v vasi Sveto

V vasi Sveto je nekdo z delovnega stroja znamke takeuchi ukradel kladivo in dve žlici. Podjetje je oškodovano za 6000 evrov.

Pijan kričal in žalil

Včeraj dopoldne je v vasi na Sežanskem na dvorišče prijavitelja prišel 61-letni moški, ki je v pijanem stanju kričal in žalil. Po prihodu policistov na kraj je bil žaljiv tudi do njih in s kršitvami ni prenehal, zato so ga policisti pridržali. Sledi mu tudi plačilni nalog.

Vlomilci tudi v Kopru

V Kopru je nekdo iz kleti ukradel električne grablje za oljke in električni kabel. Škode je za več kot 600 evrov.

V Kopru je še nekdo vlomil v klet, iz katere je izginilo moško kolo znamke btwin, sivo rdeče barve, vredno 400 evrov.


Najbolj brano