Našli pogrešano 60-letnico

Danes dopoldne so na težko dostopnem terenu v gozdu blizu Idrije našli 60-letno žensko, ki je bila pogrešana od nedelje. Našli so jo živo in jo s helikopterjem prepeljali na pregled v bolnišnico.

Najdeno žensko so s helikopterjem prepeljali v bolnišnico. Foto: GRS Bovec
Najdeno žensko so s helikopterjem prepeljali v bolnišnico. Foto: GRS Bovec

IDRIJA > Pogrešano žensko doma s Tolminskega je danes v iskalni akciji iskalo 36 ljudi, med njimi so bili tudi vodniki reševalnih psov.

Našli so jo nekaj minut pred 10. uro v gozdu na težko dostopnem terenu na območju Kobalovih planin, več sto metrov pod eno od domačij v naselju Razpotje. Zaradi zahtevnega terena je bila potrebna pomoč vojaškega helikopterja, s katerim so jo prepeljali na nadaljnji pregled v bolnišnico. “Po sedanjih ugotovitvah 60-letna ženska ni bila žrtev prekrška ali morebitnega kaznivega dejanja,” so sporočili iz novogoriške policijske uprave.

Kot včeraj so se tudi danes policistom v iskalni akciji pridružili gasilci iz PGD Idrija in PGD Spodnja Idrija, idrijska skupina reševalcev GRS Tolmin ter vodniki z reševalnimi psi iz več različnih enot. Pogrešano so iskali tudi s pomočjo drona in helikopterja.


Najbolj brano