Našel 250 evrov in poklical policiste

Dopoldne je koprske policiste poklical občan in povedal, da je v Ankaranu našel denar, in sicer 250 evrov. Izročil ga je policistom. Nedolgo zatem pa jih je poklical še en občan, ki je povedal, da je v Ankaranu izgubil denar, ki ga je pred tem dvignil na bankomatu in ga nato odložil na avtomobil, nanj pozabil in se odpeljal. Policisti zadevo še preverjajo.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Idrijski policisti so včeraj okoli 18. ure v Idriji ustavili 32-letnega voznika osebnega avtomobila in mu odredili hitri test zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, ki pa ga je voznik odklonil. Prav tako je odločno odklonil tudi strokovni pregled v zdravstveni ustanovi. Policisti so hujšemu kršitelju cestnoprometnih predpisov

prepovedali nadaljevanje vožnje in začasno odvzeli vozniško dovoljenje, podan pa bo tudi obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Izginili registrski tablici

Ajdovski policisti so včeraj dopoldne obravnavali tatvino registrskih tablic z osebnega avtomobila v Ajdovščini. Neznanec je ukradel obe registrski tablici z avtomobila znamke fiat, ki je bil v zadnjih dneh parkiran na parkirišču (v neposredni bližini avtobusne postaje) v Ajdovščini.

Na avto se je zvrnil reklamni pano

Novogoriški policisti so včeraj okoli 19. ure prejeli obvestilo o poškodovanju osebnega avtomobila znamke toyota na parkirišču pri večjem trgovskem centru v Prvomajski ulici v Novi Gorici. Na prednji del parkiranega vozila se je zaradi močnega vetra zvrnil reklamni pano z razstavljenimi tlakovci, ki je bil na pločniku pred omenjenim avtomobilom.

Z motorjem v jarek

Okoli 15. ure je na cesti Šmarje-Krkavče motorist zapeljal v jarek. Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico, po prvih podatkih pa nima hujših poškodb. Vzrok padca še ni znan.


Najbolj brano