Na primorski avtocesti trčili tovorno in dve osebni vozili

Posledice prometne nesreče, ki se je ob 16.30 zgodila pred priključkom Brezovica na primorski avtocesti, so odstranili, tako da je cesta znova odprta za promet, poroča prometnoinformacijski center. Po podatkih policije so trčili tovorno in dve osebni vozili. Reševalci so eno lažje poškodovano osebo odpeljali v ljubljanski klinični center.

 Foto: STA
Foto: STA

LJUBLJANA > Policisti Policijske uprave Ljubljana so ugotovili, da je nesrečo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji povzročil voznik osebnega vozila znamke VW golf, ki se je tudi lažje poškodoval. Udeležena sta bila še voznik osebnega vozila Mercedes benz in voznik tovornega vozila MAN s pripetim priklopnim vozilom.

Po trčenju sta dve vozili obstali na odstavnem pasu, eno vozilo pa na prehitevalnem pasu avtoceste. Na omenjenem odseku ceste je zaradi prometne nesreče in popoldanske konice nastala okoli trikilometrska kolona vozil, promet pa je stekel nekaj po 18. uri.

Po podatkih pormetnoinformacijskega centra je zastojna primorski avtocesti med Postojno in Uncem ter zgoščen promet do Brezovice proti Ljubljani. Zastoj je tudi na regionalni cesti Vrhnika-Brezovica.


Najbolj brano