Na območju Idrije iščejo 60-letno žensko

Na območju Idrije in bližnje okolice policisti in drugi sodelujoči iščejo pogrešano 60-letno žensko.

 Foto: STA
Foto: STA

IDRIJA > Sinoči malo pred 22. uro so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o pogrešani 60-letni ženski na območju Idrije. Nazadnje so pogrešano opazili včeraj med 12. uro in 12.30 v bližnji okolici Idrije (Na Stanu, ulica Pot Sv. Antona), kasneje se je za njo izgubila vsaka sled.

Takoj po prejetju obvestila so jo idrijski policisti začeli iskati, iskali so jo tudi ponoči, vendar je vse do zgodnjih jutranjih ur niso našli. Popoldne so v iskanje pogrešane osebe vključili tudi policijski helikopter.

Danes od jutranjih ur nadaljujejo iskanje na območju Idrije in bližnje okolice. Idrijskim policistom, ki vodijo iskalno akcijo, so se pridružili gasilci PGD Idrija, GRS Tolmin, vodnik službenega psa iz EVSP Miren – SUP PU Nova Gorica in vodniki iz enote reševalnih psov, skupno okoli 25 ljudi.

Pogrešana je visoka približno 162 centimetrov, svetlejših las, nosi očala s temnim okvirjem, nazadnje je bila oblečena v črne pajkice in belo majico. Obute je imela modre japonke.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, naj o tem obvestijo Policijsko postajo Idrija, pokličejo na telefon 05/372-48-00, pišejo na elektronski naslov pp_idrija.pung@policija.si oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo, interventno številko Policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.


Najbolj brano