Na Koprskem izginjajo skuterji

V noči iz nedelje na ponedeljek, ko sta na Koprskem izginila dva skuterja, je minulo noč nekdo v Pradah ukradel še piaggio vespo LX50, svetlo modre barve (reg. št. KPAC-76). Lastnik je oškodovan za 1000 evrov.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Na enem od parkirišč v Kopru je neznanec na osebnem avtomobilu znamke peugeot 4007 zlomil vse tri brisalce. Policisti o storilcu še poizvedujejo.

V Kortah zagorel polo

Včeraj ob 19. uri je v Kortah zagorel osebni avtomobil znamke volkswagen polo. Ogenj so pogasili koprski poklicni gasilci, policisti pa so z ogledom ugotovili, da je požar po nesreči povzročil 26-letni moški. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila, po končani preiskavi pa sledi kazenska ovadba zaradi povzročitve splošne nevarnosti.

Vpil na zaposlene

Ob 20.48 so policisti posredovali v trgovini na Kolodvorski cesti v Kopru, kjer je 44-letnik vpil na zaposlene in ni upošteval opozoril varnostnika. Zaradi kršitve javnega reda in miru in določil Zakona o nalezljivih boleznih so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.

Zagorel avtomobil pred avtohišo

V Ilirski Bistrici je včeraj okoli 21.30 na parkirišču avtohiše prišlo zagorelo vozilo. Policisti so ugotovili, da je zaradi kratkega stika na akumulatorju zagorelo osebno vozilo, ki je bilo pred dnevi poškodovano v prometni nesreči. Škoda na ostalih vozilih oziroma objektu ni nastala. Požar so pogasili gasilci, policisti pa bodo o dogodku obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

Kršil policijsko uro in še pijan za volanom

Ob polnoči so izolski policisti v Jagodju ustavili 49-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,80 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi obdolžilni predlog.


Najbolj brano