Na avtocesti v avtomobilu našli mrtvo žensko

Policisti iščejo voznika, ki je v sredo zvečer na avtocesti proti Ljubljani, med Kozino in Divačo, trčil v odprta vrata ustavljenega vozila. Delavci Darsa so v avtomobilu našli mrtvo Avstrijko. Najverjetneje je umrla zaradi zdravstvenih težav.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

KOZINA > Zaposleni z Darsa so policistom v sredo okoli 21.30 sporočili, da je na avtocesti med Kozino in Divačo ustavljen osebni avto. V njem so Darsovi delavci našli žensko, ki ni več kazala znakov življenja. Na avtocesto so prihiteli reševalci, ki pa ženski niso mogli več pomagati. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, ki bo pokazala, zakaj je ženska umrla. Najverjetneje je avto ustavila zaradi zdravstvenih težav.

S koprske policijske uprave so danes sporočili, da 63-letna avstrijska državljanka ni umrla zaradi poškodb, ki bi jih utrpela v prometni nesreči, prav tako niso odkrili znakov nasilja.

Z ogledom kraja so policisti ugotovili, da so bila na vozilu, v katerem je bila pokojna, očitno že pred tem odprta vrata, v katera je trčil neznani voznik, ki pa je s kraja odpeljal. Najverjetneje je voznica, ko je ustavila avto, še uspela odpreti vrata. Po prvih podatkih policije bi v vrata Avstrijkinega avtomobila lahko trčilo vozilo fiat 500 bele barve.

Vse, ki bi kaj vedeli o vozilu ali so trčenju morda celo videli, policisti prosijo, da jim to čim prej sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.


Najbolj brano