Motoristka je nepravilno prehitevala in trčila v dve vozili

Na cesti Šmarje-Dragonja je včeraj malo pred 15. uro padla motoristka. Policisti so ugotovili, da je 63-letna Avstrijka zaradi nepravilnega prehitevanja trčila v dve vozili, in sicer bivalni priklopnik, ki ga je vozil 47-letni Nemec, in v avto, ki ga je vozil 33-letni Hrvat. Voznica se je pri padcu huje poškodovala. Sledi ji plačilni nalog.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Danes dopoldan so policisti v Bertokih ustavili 40-letnika z osebnim avtomobilom. Ker mu je potekla veljavnost vozniškega izpita, so mu vozilo zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

Zavarujte vozila pred vlomilci

Sežanski policisti so 10. septembra v Godnjah obravnavali vlom v osebni avtomobil. Nekdo je vlomil v vozilo, medtem ko je bil lastnik v vinogradu, ter ukradel denar in dokumente. Ker bo v prihodnjih dneh na Krasu večina vinogradnikov pobirala grozdje in bo v okolicah vinogradov več parkiranih vozil, policisti lastnike pozivajo, naj vozila ustrezno zavarujejo, vrednejših predmetov naj ne puščajo na vidnih mestih, če je le mogoče naj parkirajo na dobro vidnih krajih, ki odvračajo nepridiprave od storitve kaznivega dejanja.


Najbolj brano