Motorist huje poškodovan

Včeraj ob 16.40 je počilo na Ravbarkomandi, na regionalni cesti med Postojno in Planino. Po prvih podatkih policije v križišču za Unec 59-letni voznik iz Ljubljane z avtom ni dal prednosti 23-letnemu motoristu. Ta se je z motorjem ljubljanske registracije poskušal trku izogniti, umikal se je avtu, a nazadnje vseeno trčil v prednji del avtomobila.

 Foto: PGD Postojna
Foto: PGD Postojna

RAVBARKOMANDA, IDRIJA, ILIRSKA BISTRICA > Motorist naj bi se v nesreči huje poškodoval, postojnski reševalci so na kraju posumili, da ima poškodovano hrbtenico. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v ljubljanski klinični center. Posredovali so tudi postojnski gasilci, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje in pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu ponesrečenega v reševalno vozilo.

Ob 16. uri je na cesti Idrija–Godovič motorist trčil v osebno vozilo in se huje poškodoval. Gasilci PGD Idrija so nudili pomoč reševalcem, nevtralizirali razlite tekočine, odklopili akumulatorje vozil ter očistili cestišče.

Ob 16.55 je blizu Črnih njiv v občini Ilirska Bistrica pri kolesarjenju na stranski poti padel kolesar in se poškodoval. Oskrbeli so ga bistriški reševalci in ga odpeljali v ljubljanski klinični center.


Najbolj brano