Moški je podlegel poškodbam

Včeraj zvečer se je v Colu zgodila tragična prometna nesreča. Po sedaj zbranih podatkih je mlajši voznik parkiral osebno vozilo na klančini ob hiši in zapustil vozilo, ne da bi zagotovil, da se vozilo ne bi moglo samo premakniti. Avtomobil je nato okoli ob 20.40 nenadzorovano vzvratno zapeljal po klancu navzdol proti skupini ljudi, ki so stali na parkirišču ob drugi hiši.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Vozilo je pri tem 62-letnega moškega oplazilo in se je v trčenju lažje poškodoval, 67-letnega moškega pa je vozilo stisnilo ob parkiran traktor, avtomobil pa je poškodoval tudi več drugih parkiranih motornih vozil. Hudo poškodovanemu moškemu na kraju zdravniško oskrbo nudili reševalci NMP ZD Ajdovščina. Policistom in reševalcem so na kraju pomoč nudili tudi gasilci GRC Ajdovščina, kasneje so hudo poškodovanega 67-letnika reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Danes ponoči je policijo zdravstveno osebje obvestilo, da je moški podlegel poškodbam.

Policisti nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil glede vseh okoliščin tragične nesreče in bodo po zaključku preiskave 24-letnega moškega kazensko ovadili na Okrožno državno tožilstvo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.


Najbolj brano