Med pokrivanjem padel s prikolice

Včeraj ob desetih dopoldne je med nakladanjem smeti v zbirnem centru na Serminu delavec zunanjega podjetja padel in se poškodoval. Policisti so tujo krivdo izključili.

Na Serminu je delavec zunanjega podjetja včeraj padel s prikolice 
in se poškodoval. (fotografija je simbolična) Foto: Zdravko Primožič/FPA
Na Serminu je delavec zunanjega podjetja včeraj padel s prikolice in se poškodoval. (fotografija je simbolična) Foto: Zdravko Primožič/FPA

SERMIN > Štiri minute pred deseto uro dopoldne so včeraj zaposleni v zbirnem centru za smeti in odpadke na Serminu med Koprom in Ankaranom poklicali na regijski center za obveščanje in prijavili, da je njihov kolega doživel nesrečo. Na kraj je najprej prihitel reševalec na motorju in za njim še reševalci reševalne službe slovenske Istre.

Ponesrečeni delavec zunanjega podjetja, državljan Bosne in Hercegovine, ki je na Sermin prišel po odpadke, je bil pri zavesti, vendar hudo poškodovan, zato so ga oskrbeli in odpeljali v izolsko bolnišnico.

Do zbirnega centra so nato prišli še policisti, ki so ugotovili, da se je nesrečni tuji delavec po nakladanju smeti povzpel na prikolico, da bi smeti pokril s ponjavo, pri tem pa izgubil ravnotežje in padel tri metre v globino. Policisti so tujo krivdo izključili.


Najbolj brano