Iz trgovine ukradel 50 kosov oblačil

Včeraj ob 15.50 je bila policija obveščena o tatvini večje količine oblačil v izmed trgovin večjega nakupovalnega centra na območju Nove Gorice. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec v obdobju zadnjih treh tednov iz trgovine ukradel 50 kosov različnih oblačil v skupni vrednosti 2121 evrov.

Fotografija je simbolična. Foto: Pixabay
Fotografija je simbolična. Foto: Pixabay

PRIMORSKA > Policisti primer še preiskujejo in bodo po zaključku preiskave in na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja tatvine na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Okradli poštarja

Včeraj dopoldne je nekdo v Ilirski Bistrici poštarju z mopeda ukradel torbico z denarnico in čitalec kartic.

Predelan skuter so zasegli

V Portorožu so policisti zasegli predelan skuter. Vozniku sledi obdolžilni predlog.

Vozil je pijan

Včeraj ob 23.29 so v Sečovljah imeli v postopku 33-letnega voznika avtomobila, ki je napihal 0,64 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku sledi obdolžilni predlog.

Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje

Včeraj ob 19.20 so policisti v Kopru ustavili 40-letnega voznika avtomobila s Škofij. Z voznikom so opravili postopek ugotavljanja alkoholiziranosti, ki je bil negativen, pozitiven pa je bil test na droge. Odredili so mu strokovni pregled. Vozniku so zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov izdali plačilni nalog in mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Ilegalno čez mejo

Na območju koprske policijske uprave so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 40 ilegalnih migrantov, od teh so tri vrnili italijanski varnostni organi. Postopki še potekajo.


Najbolj brano