Iz bencinskega servisa ponovno odnesli cigarete

Policiste so v soboto ob 3.30 varnostniki ene od varnostnih služb obvestili o vlomu skozi stranska vrata v prostore bencinskega servisa v naselju Vipolže.

V  bencinski servis v Vrtojbi so vlomili  že  16. oktobra letos, ko so 
neznanci prav tako ukradli večjo količino tobačnih izdelkov.
V bencinski servis v Vrtojbi so vlomili že 16. oktobra letos, ko so neznanci prav tako ukradli večjo količino tobačnih izdelkov.  

NOVA GORICA > Po prvih podatkih sta neznana storilca, oblečena v temnejša oblačila, ukradla večjo količino cigaret različnih znamk in tako gospodarski družbi povzročil večjo škodo. Policisti in kriminalisti okoliščine navedenega kaznivega dejanja preiskujejo v smeri suma storitve kaznivega dejanja velika tatvina. V zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Policija v tem trenutku izvaja aktivnosti z namenom izsleditve neznanih storilcev in hkrati zaproša vse, ki bi glede vloma v omenjeni objekt v Goriških Brdih imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih sporoči policistom novogoriškim policistom (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) oziroma najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na znano interventno številko Policije 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.


Najbolj brano