Iščejo brezvestnega voznika

Zaradi izsiljevanja neznanega voznika je 22-letna voznica zapeljala s ceste, trčila v parkiran avto in ograjo, nato pa je neznanec (ali neznanka) preprosto odpeljal s kraja nesreče. Policisti ga še iščejo, če ga bodo našli, mu bodo napisali kazen.

Voznica corse se je umikala vozniku (ali voznici), ki ji je izsilil 
prednost in trčila v parkirano vozilo.
Voznica corse se je umikala vozniku (ali voznici), ki ji je izsilil prednost in trčila v parkirano vozilo. 

ŠEMPETER PRI GORICI > V ponedeljek ob pol štirih popoldne se je neznani voznik (ali voznica) manjšega belega avta z neznanimi registrskimi oznakami v ulici Polje v Šempetru pri Gorici z dvorišča podjetja vključeval v promet na prednostno cesto in to počel tako predrzno, da je izsilil nekaj voznikov, ki so takrat vozili po prednostni cesti. Med njimi je bila tudi 22-letna voznica, ki je pripeljala iz smeri bencinskega servisa.

Da bi preprečila trčenje, je voznica močno zavirala in sunkovito zavila v desno, pri tem pa je izgubila nadzor nad avtom. Tega je zaradi naglega manevra zaneslo v desno na dovozno cesto in makadamsko parkirišče. Tam je s sprednjim delom trčila v drugi parkiran avto, nato pa še z levim bokom v ograjo kamionskega parkirišča. Namesto da bi trčila v voznika, ki ji je izsilil prednost, je razbila svoj avto, parkiran avto in še ograjo.

Neznani voznik (ali voznica), ki je vse to zakuhal, pa je naglo speljala s kraja nesreče in zbežal proti večji trgovini na Vrtojbenski cesti. Policisti nadaljujejo s preiskavo dogodka in iščejo sledi za pobeglim voznikom ter pozivajo očividce, ki so nesrečo videli, naj jim sporočijo koristne informacije.


Najbolj brano