Imate informacije o včerajšnji prometni nesreči v Šempetru pri Gorici?

Novogoriški policisti so včeraj popoldne prejeli obvestilo o prometni nesreči s pobegom, ki se je zgodila v ulici Polje v Šempetru pri Gorici, in v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Zaradi razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi imeli koristne informacije, da se jim oglasijo.

 Foto: Daniel Novakovic/STA
Foto: Daniel Novakovic/STA

ŠEMPETER PRI GORICI > Policisti so ugotovili, da se je neznana voznica manjšega osebnega avtomobila, neznanih registrskih številk, bele barve, vključevala v promet iz smeri vhoda v večje podjetje na prednostno ulico Polje in zavijala v levo, v smeri večje trgovine na Vrtojbenski cesti, toda pri tem ni pustila mimo vseh vozil. V tem času je namreč po prednostni iz smeri bencinskega servisa pripeljala 22-letna voznica osebnega avtomobila. Da bi preprečila trčenje, je omenjena mlajša voznica močno zavirala in sunkovito zavila v desno, pri tem pa je izgubila oblast nad avtomobilom, tega je z zadnjim delom zaneslo v desno na dovozno cesto in nato na makadamsko parkirišče. Tam je s prednjim delom vozila trčila v drug parkiran osebni avtomobil in z levim bokom v ograjo kamionskega parkirišča. Na obeh omenjenih osebnih vozilih in na ograji je nastala materialna škoda. Neznana voznica manjšega osebnega avtomobila se ni zaustavila na kraju prometne nesreče, temveč je odpeljala naprej v smeri večje trgovine na Vrtojbenski cesti.

Zaradi razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi imeli koristne informacije, da pokličejo policiste Postaje prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici, telefonska številka: (05) 393 41 00, ppp_nova_gorica.pung@policija.si) oziroma se zglasijo na najbližji policijski postaji. Prav tako lahko pokličejo tudi na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.


Najbolj brano